Ves al contingut principal

VIIIè RAL.LI GASTRONÒMIC DEL PALLARS SOBIRÀ DEL 30 D'ABRIL AL 19 DE JUNY DE 2011


Comença el VIIIè Ral.li Gastronòmic del Pallars Sobirà amb el Sopar d'inici del Cavall Pirinenc Català que es celebrarà el proper dissabte 30 d'abril al poliesportiu de Sort.


Dates dels menús del Ral.li Gastronòmic:

6-7-8 maig
Hotel Castellarnau-Casa Mariano-Restaurant Roya

14-14-15 maig
Hotel Montaña-Hotel Pessets-Hotel Poldo

20-21-22 maig
Roch Hotel-Hotel Restaurant Els Puis

27-28-29 maig
Fonda Farré-Hotel La Morera-Cafè Pessets

3-4-5 juny
Restaurant El Celler dels Joglars-Hotel Rei

Hem repartit uns fulletons per alguns establiments del Pallars on estan especificats els menús de cada restaurant i el preu corresponent.

DIUMENGE 19 DE JUNY
Sopar de Cloenda i entrega Xicoies d'Or als personatges més rellevants del 2010 en el món de la gastronomia. PREU 60€

VINE GRATUÏTAMENT AL SOPAR DE CLOENDA amb la presentació d'un dels nostres fulletons amb 6 menús diferents segellats per 6 restaurants membres de La Xicoia que participin al Ral.li Gastronòmic.



Bon profit a tothom !! Us hi esperem !!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SOPAR DE LA XICOIA D'OR

Us recordem que el proper dia 14 de maig,  se celebrarà el SOPAR DE LAL XICOIA D'OR , a l'Hotel Pessets de Sort. 
Sopar elaborat pels cuiners de l'Associació de la Xicoia, amb productes de la terra.
Es farà una menció especial a la trajectòria professional, al producte, a la promoció de la cuina pallaresa i al gastrònom de l'any!
Podeu fer les vostres reserves al 973 620 000







CUINA A DOS MANS AL PALLARS PER PRESERVAR PLATS TRADICIONALS DE LA ZONA

L'Associació Gastronòmica La Xicoia i el projecte Recossira, dins del programa d'alimentació saludable de la gent gran, han realitzat un taller d'intercanvi de coneixements dins de la cuina. Són tallers a dos mans que consisteixen en què una mestressa de casa i un cuiner d'un restaurant han d'elaborar un mateix plat. La mestressa de casa l'elabora com tradicionalment es feia a les cases de pagès i el cuiner amb un toc d'innovació però sense renunciar a la tradició. El plat elaborat per la mestressa de casa acabarà sortint a la carta del restaurant. En el cas del primer taller sortirà a la carta del restaurant Farré de Baro; prims de corder amb patates estofades, de la Maria de Casa el Mestre d'Arcalís. Jaume Mora, cuiner de la Fonda Farré, ha valorat molt positivament l'experiència i ha dit que el maridatge entre les dues associacions és molt interessant des del punt de vista d'intercanvi de coneixements entre persones grans i cuiners. Mora ha afe…