Dilluns a les 23.00 hores, sopar del mundial Sort 2010 a l'Escola de Piragüisme de Sort. Agrair des d'aquí, a tots els comerços de Sort, la seva gentilesa a l'hora de col·laborar amb aquest sopar. A l'Escola de Piragüisme per cedir-nos les seves instal.lacions, gràcies. També una menció per l'empresa DECORAGLOBA, que ens ha ajudat amb la il·luminació del sopar, amb l'aportació d'espelmes pel sopar. I per últim, una menció per THOR, que mentre nosaltres estàvem servint el sopar, ell, va fer una obra d'art.
L'Associació Gastronòmica La Xicoia i el projecte Recossira, dins del programa d'alimentació saludable de la gent gran, han realitzat un taller d'intercanvi de coneixements dins de la cuina. Són tallers a dos mans que consisteixen en què una mestressa de casa i un cuiner d'un restaurant han d'elaborar un mateix plat. La mestressa de casa l'elabora com tradicionalment es feia a les cases de pagès i el cuiner amb un toc d'innovació però sense renunciar a la tradició. El plat elaborat per la mestressa de casa acabarà sortint a la carta del restaurant. En el cas del primer taller sortirà a la carta del restaurant Farré de Baro; prims de corder amb patates estofades, de la Maria de Casa el Mestre d'Arcalís. Jaume Mora, cuiner de la Fonda Farré, ha valorat molt positivament l'experiència i ha dit que el maridatge entre les dues associacions és molt interessant des del punt de vista d'intercanvi de coneixements entre persones grans i cuiners. Mo
Comentaris