Passa al contingut principal

A LA MEMÒRIA D'EN JORDI ESTADELLA

Benvolgut amic, company i gourmet

Des de les terres pallareses ens emocionem amb la teva fugida cap a mons meravellosos i plens de grans plaers com a tu t'agraden, bon tiberi, bon rom i bons cigars habans. Sabem que disfrutaràs molt allà on vagis, i també sabem que altres et trobarem molt a faltar, sobretot els dissabtes i diumenges a COM Radio, on ens ho feies passar d'allò més bé.

L'Elisa, i el teu fill, com no, seran els que més et trobaran a falta, però la resta de mortals que encara ens quedem aquí, intentarem fer-li més suau la teva fugida.

Allà on vagis, allà on siguis, sempre seràs un dels nostres, sempre una Xicoia d'Or que ens il.luminarà des d'on tu vulguis. Recorda que has de donar molts records i molts consells gastronòmics a tots els que encara no n'han après i recorda que nosaltres, seguirem un dels teus màxims plaers, LA GASTRONOMIA.

Una abraçada molt forta a la família de part de tot el col·lectiu de LA XICOIA.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CUINA A DOS MANS AL PALLARS PER PRESERVAR PLATS TRADICIONALS DE LA ZONA

L'Associació Gastronòmica La Xicoia i el projecte Recossira, dins del programa d'alimentació saludable de la gent gran, han realitzat un taller d'intercanvi de coneixements dins de la cuina. Són tallers a dos mans que consisteixen en què una mestressa de casa i un cuiner d'un restaurant han d'elaborar un mateix plat. La mestressa de casa l'elabora com tradicionalment es feia a les cases de pagès i el cuiner amb un toc d'innovació però sense renunciar a la tradició. El plat elaborat per la mestressa de casa acabarà sortint a la carta del restaurant. En el cas del primer taller sortirà a la carta del restaurant Farré de Baro; prims de corder amb patates estofades, de la Maria de Casa el Mestre d'Arcalís. Jaume Mora, cuiner de la Fonda Farré, ha valorat molt positivament l'experiència i ha dit que el maridatge entre les dues associacions és molt interessant des del punt de vista d'intercanvi de coneixements entre persones grans i cuiners. Mo

6è. RAL.LI GASTRONÒMIC DEL PALLARS SOBIRÀ

Hola a tots de nou Us fem saber que des del dia 18 al 30 d'abril, es farà al Pallars Sobirà el 6è Ral·li Gastronòmic. Hi hauran cates de vinagres, vins francesos i café, el sopar d'inauguració anirà a càrrec de l'AUVELLA XISQUETA, i el sopar de cloenda que tindrà lloc el dia 10 de maig, al voltant dels bolets de primavera. En els restaurants membres de l'Associació, els menús aniran enfocats al bolets de primavera, la joia de la primavera oblidada per moltes persones, però amb una personalitat molt important. Properament us informarem de més coses La Xicoia

10è Sopar de la Xicoia d'Or