Ves al contingut principal

OLIMPIADES PAGESES I SOPAR D'INAUGURACIÓ RAL.LY 2010





OptionsDisable Get Free Shots
Olimpiades Pageses. Projecte Grípia
Pàgina d'iniciBasesPatrocinadorsProgramació Qui som?! ServeisServeis
Serveis de les Olimpíades Pageses

- Dinar que tindrà lloc al parc del riuet de Sort, un cop hagin acabat les proves.
- Les dutxes del polisportiu estaran obertes a la tarda per tots aquells que en vulgueu fer      ús.
- Sopar que coincideix amb el II Sopar de l’Auvella Xisqueta organitzat per l’associació Gastronòmica la Xicoia
www.laxicoia.com http://laxicoia.blogspot.com

Si necessiteu allotjament i/o altres serveis podeu consultar els següents webs:
http://turisme.pallarssobira.cat
www. sort.cat


SOPAR, PANTALLA GEGANT MADRID-BARÇA I BALL AMB DUET I FAMILIA TORELI, TOT 15€

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SOPAR DE LA XICOIA D'OR

Us recordem que el proper dia 14 de maig,  se celebrarà el SOPAR DE LAL XICOIA D'OR , a l'Hotel Pessets de Sort. 
Sopar elaborat pels cuiners de l'Associació de la Xicoia, amb productes de la terra.
Es farà una menció especial a la trajectòria professional, al producte, a la promoció de la cuina pallaresa i al gastrònom de l'any!
Podeu fer les vostres reserves al 973 620 000







CUINA A DOS MANS AL PALLARS PER PRESERVAR PLATS TRADICIONALS DE LA ZONA

L'Associació Gastronòmica La Xicoia i el projecte Recossira, dins del programa d'alimentació saludable de la gent gran, han realitzat un taller d'intercanvi de coneixements dins de la cuina. Són tallers a dos mans que consisteixen en què una mestressa de casa i un cuiner d'un restaurant han d'elaborar un mateix plat. La mestressa de casa l'elabora com tradicionalment es feia a les cases de pagès i el cuiner amb un toc d'innovació però sense renunciar a la tradició. El plat elaborat per la mestressa de casa acabarà sortint a la carta del restaurant. En el cas del primer taller sortirà a la carta del restaurant Farré de Baro; prims de corder amb patates estofades, de la Maria de Casa el Mestre d'Arcalís. Jaume Mora, cuiner de la Fonda Farré, ha valorat molt positivament l'experiència i ha dit que el maridatge entre les dues associacions és molt interessant des del punt de vista d'intercanvi de coneixements entre persones grans i cuiners. Mora ha afe…