Ves al contingut principal

A LA SRA. ANTÒNIA GALLART PERÓ

No sé ni com començar...

99 anys... crec que amb això queden dites moltes coses, experiència, anys de treball, molts clients que la coneixien, molts familiars, i molt molt amics.

Avui 1 d'abril, i a portes de començar la Setmana Santa, ens deixa. Per l'Associació, és una pèrdua molt i molt dura, no només perquè és la padrina d'en Josep, el nostre President, sinó perquè és la 1a Xicoia D'Or a trajectòria de LA XICOIA.

Pots estar segura Antonia i tota la teva família, que aquests col.lectiu et recordarem sempre.

Cada vegada que veníem a casa teua, tu sentada i amb la presència en teniem prou per saber de tu. Sempre amb un bon somriure, i una pell ben brillant, símptoma de la bona salut que us acompanyava.

Demà a les 17h, serem a Escaló, no en tinguis cap dupte, acompanyarem a la resta de familiars en aquests moments tant durs.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SOPAR DE LA XICOIA D'OR

Us recordem que el proper dia 14 de maig,  se celebrarà el SOPAR DE LAL XICOIA D'OR , a l'Hotel Pessets de Sort. 
Sopar elaborat pels cuiners de l'Associació de la Xicoia, amb productes de la terra.
Es farà una menció especial a la trajectòria professional, al producte, a la promoció de la cuina pallaresa i al gastrònom de l'any!
Podeu fer les vostres reserves al 973 620 000







CUINA A DOS MANS AL PALLARS PER PRESERVAR PLATS TRADICIONALS DE LA ZONA

L'Associació Gastronòmica La Xicoia i el projecte Recossira, dins del programa d'alimentació saludable de la gent gran, han realitzat un taller d'intercanvi de coneixements dins de la cuina. Són tallers a dos mans que consisteixen en què una mestressa de casa i un cuiner d'un restaurant han d'elaborar un mateix plat. La mestressa de casa l'elabora com tradicionalment es feia a les cases de pagès i el cuiner amb un toc d'innovació però sense renunciar a la tradició. El plat elaborat per la mestressa de casa acabarà sortint a la carta del restaurant. En el cas del primer taller sortirà a la carta del restaurant Farré de Baro; prims de corder amb patates estofades, de la Maria de Casa el Mestre d'Arcalís. Jaume Mora, cuiner de la Fonda Farré, ha valorat molt positivament l'experiència i ha dit que el maridatge entre les dues associacions és molt interessant des del punt de vista d'intercanvi de coneixements entre persones grans i cuiners. Mora ha afe…