Passa al contingut principal

DIUEN QUE A INTERNET SURT TOT...

Ara ens n'adonem que és veritat a internet surt tot, tot i tot, sinó, mireu el que hem trobat en una pàgina



Sort (Lleida) Come burro
(01-02-2008)
¡Sort se prepara para volver a comer burro! La iniciativa se efectúa bajo el lema: "Si eres una de las personas que siente el burro catalán dentro, haz que tu sueño se haga realidad: cómetelo". Según informa David Serramitjana, Director de FUNDACIÓ FAUNA www.fundaciofauna.org, el año pasado esta Fundación ya hizo llegar su rechazo en contra de esta iniciativa de tan mal gusto. Apoyar una "Fiesta" para consumir burros no es la mejor manera de promocionar aquello que supuestamente identifica a los catalanes, ni es una forma correcta de obtener beneficio económico ni de promocionar el turismo gastronómico catalán. El burro, al igual que otros muchos animales, no merece ser consumido y mucho menos que se haga una fiesta de su muerte. Este año FUNDACIÓ FAUNA quiere trasladar la protesta al mismo pueblo de Sort (Lleida) para que sepan de bien cerca la posición de rechazo de todos los ciudadanos de bien. La conocida administración de lotería "La Bruixa d'Or" se ha ofrecido a pagar el transporte (ida y vuelta), corriendo con el costo de los autocares. El evento será el día 29 de marzo del 2008. Todos quienes quieran manifestarse a favor de los burros pueden reservar las plazas de autocar en la web de FUNDACIÓ FAUNA: www.fundaciofauna.org. (Viaje gratuito).Firmado: Concepción Reyero, Presidenta.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CUINA A DOS MANS AL PALLARS PER PRESERVAR PLATS TRADICIONALS DE LA ZONA

L'Associació Gastronòmica La Xicoia i el projecte Recossira, dins del programa d'alimentació saludable de la gent gran, han realitzat un taller d'intercanvi de coneixements dins de la cuina. Són tallers a dos mans que consisteixen en què una mestressa de casa i un cuiner d'un restaurant han d'elaborar un mateix plat. La mestressa de casa l'elabora com tradicionalment es feia a les cases de pagès i el cuiner amb un toc d'innovació però sense renunciar a la tradició. El plat elaborat per la mestressa de casa acabarà sortint a la carta del restaurant. En el cas del primer taller sortirà a la carta del restaurant Farré de Baro; prims de corder amb patates estofades, de la Maria de Casa el Mestre d'Arcalís. Jaume Mora, cuiner de la Fonda Farré, ha valorat molt positivament l'experiència i ha dit que el maridatge entre les dues associacions és molt interessant des del punt de vista d'intercanvi de coneixements entre persones grans i cuiners. Mo

6è. RAL.LI GASTRONÒMIC DEL PALLARS SOBIRÀ

Hola a tots de nou Us fem saber que des del dia 18 al 30 d'abril, es farà al Pallars Sobirà el 6è Ral·li Gastronòmic. Hi hauran cates de vinagres, vins francesos i café, el sopar d'inauguració anirà a càrrec de l'AUVELLA XISQUETA, i el sopar de cloenda que tindrà lloc el dia 10 de maig, al voltant dels bolets de primavera. En els restaurants membres de l'Associació, els menús aniran enfocats al bolets de primavera, la joia de la primavera oblidada per moltes persones, però amb una personalitat molt important. Properament us informarem de més coses La Xicoia

10è Sopar de la Xicoia d'Or