Ves al contingut principal

2on dia a Turin

Segons m'expliquen aquells dos, Turin comença a saber on som els pallaresos. Sabia de bona mà, que el pavelló pallarés quedaria on l'estan possant. Diu que no se qui, (un dels que pesen), es van fer una foto amb ells, i després els van atiborrar de menjar, (confitat, bacallà amb tupí de Sort, i 7 filibertos), que van pagar esclar, jajajja, rucs pot ser si, però tant no.
La nit com sempre es va tornar a fer curta a Turin....... però no la van pas desaprofitar. Van coneixer a un "CAPO" i amb el seu cotxe, els va portar als millors llocs de la nit Turinessa, quina enveja,..a..a

Bueno, a la tornada com sempre, us penjarem les fotos. Ja començo a tenir-ne ganes de veureles fins i tot jo .

Salutacions des de Turí.

La Xicoia

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SOPAR DE LA XICOIA D'OR

Us recordem que el proper dia 14 de maig,  se celebrarà el SOPAR DE LAL XICOIA D'OR , a l'Hotel Pessets de Sort. 
Sopar elaborat pels cuiners de l'Associació de la Xicoia, amb productes de la terra.
Es farà una menció especial a la trajectòria professional, al producte, a la promoció de la cuina pallaresa i al gastrònom de l'any!
Podeu fer les vostres reserves al 973 620 000







CUINA A DOS MANS AL PALLARS PER PRESERVAR PLATS TRADICIONALS DE LA ZONA

L'Associació Gastronòmica La Xicoia i el projecte Recossira, dins del programa d'alimentació saludable de la gent gran, han realitzat un taller d'intercanvi de coneixements dins de la cuina. Són tallers a dos mans que consisteixen en què una mestressa de casa i un cuiner d'un restaurant han d'elaborar un mateix plat. La mestressa de casa l'elabora com tradicionalment es feia a les cases de pagès i el cuiner amb un toc d'innovació però sense renunciar a la tradició. El plat elaborat per la mestressa de casa acabarà sortint a la carta del restaurant. En el cas del primer taller sortirà a la carta del restaurant Farré de Baro; prims de corder amb patates estofades, de la Maria de Casa el Mestre d'Arcalís. Jaume Mora, cuiner de la Fonda Farré, ha valorat molt positivament l'experiència i ha dit que el maridatge entre les dues associacions és molt interessant des del punt de vista d'intercanvi de coneixements entre persones grans i cuiners. Mora ha afe…